Nieuws > Website en Forum

geen forum zonder moderator

(1/1)

Kris De Raeymaeker:
Hallo iedereen,

Elk forum dat zichzelf min of meer respecteert heeft natuurlijk een moderator aan boord.
Wij zijn heel  blij dat Luc Gilgemijn heeft aangeboden om het te willen proberen. :D :D :D als moderator van ons VRV-forum .
We hebben het geluk iemand gevonden te hebben die zeker de nodige ervaring heeft en meer dan zijn sporen heeft verdiend op het Schotse forum als alpine-liefhebber,schrijver ,forumist en humorist.
Bedankt Luc.
Maggi kan  dus eindelijk  een kollega in Belgie aantreffen.
Laat onze moderator niet in de steek mensen, we moeten ze koesteren.   
 :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Luc Gilgemyn:
Dank voor deze hartverwarmende aankondiging Mr de Voorzitter...  ;)

Ik heb inderdaad deze "zware" taak aanvaard en wil mijn uiterste best doen om er mijn steentje toe bij te dragen dat dit forum een succes wordt. 
Gelieve er wel rekening mee te houden dat deze moderator wegens beroepsbezigheden af en toe onderweg is en bijgevolg het forum "ongemodereerd" zal moeten achterlaten...  8)

Het allerbelangrijkste in een goed draaiend forum zijn echter wel degelijk de berichten, foto's, wetenswaardigheden, enz... vanwege de deelnemers !! Gas geven dus mannen (en vrouwen !!) - als er geen posts is valt er immers niets te modereren...  ;D

Kris De Raeymaeker:

--- Citaat van: Luc Gilgemyn op 19 februari 2010, 11:23:26 ---Het allerbelangrijkste in een goed draaiend forum zijn echter wel degelijk de berichten, foto's, wetenswaardigheden, enz... vanwege de deelnemers !! Gas geven dus mannen (en vrouwen !!) - als er geen posts is valt er immers niets te modereren...  ;D

--- Einde van citaat ---

Beter zou ik het echt niet kunnen zeggen !
Ik geloof er alleszins in, en het zal wel groeien .Maar wel gestaag zoals onze rotsplantjes....

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie