Nieuws > Algemeen nieuws

Spijtig verlies

(1/2) > >>

Luc Gilgemyn:
Gisteren bereikte mij het droevig nieuws van het overlijden van ons lid van het eerste uur Marc Bertels uit Retie.

We wisten al langer dat Marc worstelde met zijn gezondheid, reden waarom hij al een aantal jaren onze bijeenkomsten in Gent niet meer kon bijwonen.

Jarenlang stelde hij echter zijn tuin open voor leden en velen onder ons zullen met plezier terug denken aan de prettige namiddagen die we daar telkens mochten doorbrengen op het prachtig gelegen terras in die schitterende tuin. 

U kunt nog steeds het vakmanschap van Marc als rotstuinier bewonderen op de foto's op onze website bij tuinen van leden, hier : https://www.vrvforum.be/?page_id=186

Namens alle VRV leden bieden wij dan ook ons oprecht medeleven aan, aan Lizette en alle leden van de familie.

Bert Stegeman:
sterkte namens mij en vrouw Linda --13 --13 --13 --13 --13

Theo Stronks:
Gecondoleerd met het verlies,sterkte voor de familie.

Frankie Wulleman:
Ik heb de tuin spijtig genoeg nooit gezien en heb daar wel een beetje spijt van als ik de foto's zo zie. Had die mens geen Ophryssen in zijn tuin staan?
Mijn medeleven naar de familie toe.

Kris De Raeymaeker:
Ik heb het geluk gehad om Marc te mogen kennen en zijn prachtige tuin een aantal keer te mogen bezoeken !
Zijn tuin was een pareltje en Marc en zijn vrouw waren zulke leuke en gastvrije  mensen ! Het was zo fantastisch keuvelen op hun verhoogd terras met zicht op de lager gelegen rotstuin en ook zicht op het stukje bos en de grote natuurlijke vijver waar de orchideen welig tierden .
Dit stukje natuurlijk graslandschap staat voor eeuwig in mijn geheugen gegrift .Maar ook de enthousiaste en mooie mens die Marc was .
Door zijn gezondheidsperikelen inderdaad al een tijd beperkt maar hij genoot zo als er op zijn open deur mensen langs kwamen om over de hobby te praten . Veel sterkte aan zijn vrouw en familie bij dit grote verlies . 

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie