Algemeen > Evenementen: Waar naartoe??

TWEEDE NAJAARSBIJEENKOMST VLAAMSE ROTSPLANTEN VERENIGING 20 NOVEMBER 2021

(1/2) > >>

Luc Gilgemyn:
Op 20 november 2021 gaat onze tweede najaarsbijeenkomst door aan de UGent, vanaf 10.00 u !

Waar moet u zijn ?
 
Universiteit Gent, Karel Lodewijk Ledeganckstraat 35 (hoofdingang) te 9000 Gent, bij de Plantentuin, Auditorium 9 (negen).  Kom niet binnen via de plantentuin, maar wel degelijk via de hoofdingang op bovenvermeld adres. Let op, onze bijeenkomst gaat opnieuw door in auditorium 9 en niet in nr. 6,  op het einde van dezelfde gang!

Gastspreker : HARRY JANS (Nl)
[/b]

Alle details op onze website, hier : https://www.vrvforum.be/?p=8476


Herman Mylemans:
Op het ogenblik is er een lezing van Harry via zoom in Utrecht en dat werkt goed! Misschien ook mogelijk in Gent?

Luc Gilgemyn:

--- Citaat van: Herman Mylemans op 13 november 2021, 12:25:38 ---Op het ogenblik is er een lezing van Harry via zoom in Utrecht en dat werkt goed! Misschien ook mogelijk in Gent?

--- Einde van citaat ---

Tja Herman... we pleiten al een aantal jaar voor extra mankracht binnen het bestuur, met zijn vieren kun je echt niet alles doen wat je zou willen doen...  ))8 ((--11

Kris De Raeymaeker:
De thuisblijvers hadden ongelijk . Zoals we het ook van Harry gewend zijn werden we ook nu weer getrakteerd op 2 schitterende lezingen . Mooie foto’s, exclusieve planten en alles op de gekende vlotte manier aan mekaar gepraat . Top .
Ook weer een heel mooie tombola ! En het dient gezegd dat een en ander allemaal covid  proef is verlopen! Op naar de volgende!

Frankie Wulleman:
Ik kan u alleen maar bijtreden, Kris. Prachtige beelden uit verre streken met veel onbekende en ook wel bekende planten. Een knap reisverhaal vol leuke anekdotes en aardige weetjes. Zo mogen er nog komen! Thanks Harry.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie