Nieuws > Verenigingsnieuws - VLAAMSE ROTSPLANTEN VERENIGING

Vernieuwing Lidmaatschap VRV

(1/1)

Luc Gilgemyn:

De laatste maand van het jaar is begonnen, en de winter heeft zijn intrede al gedaan. Een jaar dat bijna voorbij is, wil ook zeggen dat het lidmaatschap afloopt. Daarom een oproep om uw lidmaatschap voor 2011 te hernieuwen.

Dit kan je doen door 12 euro over te schrijven op rekeningnummer 734-0107863-08.

Voor Europese/Internationale overschrijvingen:

Naam: Vlaamse Rotsplanten Vereniging

Iban nr.: BE63 7340 1078 6308

BIC:  KRED BE BB

Kris De Raeymaeker:

--- Citaat van: Luc Gilgemyn op  8 december 2010, 11:28:06 ---De laatste maand van het jaar is begonnen, en de winter heeft zijn intrede al gedaan. Een jaar dat bijna voorbij is, wil ook zeggen dat het lidmaatschap afloopt. Daarom een oproep om uw lidmaatschap voor 2011 te hernieuwen.
Dit kan je doen door 12 euro over te schrijven op rekeningnummer 734-0107863-08.
Voor Europese/Internationale overschrijvingen:
Naam: Vlaamse Rotsplanten Vereniging
Iban nr.: BE63 7340 1078 6308
BIC:  KRED BE BB

--- Einde van citaat ---

Als je ziet wat je voor die 12 euro bij ons allemaal krijgt dan zou niemand nog mogen twijfelen!
Een schitterend forum (met website) dat beter wordt met de dag.Twee keer per jaar een tijdschrift dat qua inhoud altijd al mocht gezien worden en waaraan nu ook nog eens meer kleurenfoto's worden aan toegevoegd.Drie keer per jaar bijeenkomsten met hoogstaande lezingen uit binnen-en buitenland. Kans om mee te gaan op tuinenbezoek in binnen -en buitenland. En nog zoveel meer...   
Als je ook even in overweging neemt welke plantencategorieen bij ons ook aan bod komen : hoogalpiene planten-kussenvormers-kleinblijvende vaste planten-miniheesters-bolgewassen -aardorchideeen -cactussen & succulenten-heideachtigen-schaduwplanten-kleinblijvende coniferen etc....
Dus allicht zal menig tuinier ,rotstuinier hier ergens zijn gading in vinden....AARZEL NIET EN TREED TOE TOT DEZE GEZELLIGE VLAAMSE CLUB ! JE KOMT IN CONTACT MET VEEL GELIJKGEZINDE LIEFHEBBERS  EN ZAL ALLEEN MAAR MEER KENNIS EN PLANTENVREUGDE OPDOEN!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie