Algemeen > Reizen, uitstappen en reisverhalen

Kirchberg in Tirol

<< < (2/4) > >>

Jeroen van Berkom:

--- Citaat van: Jeroen van Berkom op 26 april 2022, 08:09:51 ---En nog wat aanvullingen 😀

De Gentiana’s zijn lastig te fotograferen met een Iphone dus hopelijk heeft onze fotocamera een beter resultaat geboekt.

--- Einde van citaat ---

De bremraap is overigens een Lathrea squamaria.

Herman Mylemans:
Jeroen als je de gentianen wil identificeren is het ook belangrijk dat je foto's neemt van de basisbladeren en de zijkant van de trompet. De vorm van de trompet en de tandjes op de groene kelk zijn altijd een grote hulp.

Luc Gilgemyn:
Mooi en veelbelovend Jeroen !! Je bent er wel vroeg bij om nu al in de bergen rond te struinen!  Nog veel sneeuw voor handen ??

Jeroen van Berkom:

--- Citaat van: Herman Mylemans op 26 april 2022, 10:11:08 ---Jeroen als je de gentianen wil identificeren is het ook belangrijk dat je foto's neemt van de basisbladeren en de zijkant van de trompet. De vorm van de trompet en de tandjes op de groene kelk zijn altijd een grote hulp.

--- Einde van citaat ---

Bedankt voor de tip Herman!

Jeroen van Berkom:

--- Citaat van: Luc Gilgemyn op 26 april 2022, 17:15:53 ---Mooi en veelbelovend Jeroen !! Je bent er wel vroeg bij om nu al in de bergen rond te struinen!  Nog veel sneeuw voor handen ??

--- Einde van citaat ---

Ha dag Luc! Bij ons in Zuid-Nederland is het voorjaarsvakantie, vandaar. Maar in Tirol val je inderdaad tussen het winter- en zomerseizoen in; de liften zijn bijvoorbeeld allemaal gesloten. Enkel op grotere hoogte ligt nog redelijk wat sneeuw, ik verwacht dat het ook hier een milde winter geweest is. Ik hoop nog wel wat hoger bergopwaarts te kunnen gaan overigens 😀

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie