Beelden van en activiteiten in en rond onze rotstuinen > Alles over vermeerderen

Stekken van Daphnes

<< < (7/7)

Luc Gilgemyn:

--- Citaat van: Rudi Berthels op 30 november 2020, 18:02:29 ---Ja, redelijk gelukt maar toch minder slaagkansen dan andere jaren met die warmte. Wat zeer goed meevalt is dat ge u stekken plaatst onder melkplastiek ( geen doorschijnende  witte plastiek).

--- Einde van citaat ---

 ((--11  Het zit soms in de details hé Rudi !

Theo Stronks:

--- Citaat van: Herman Mylemans op 20 november 2020, 12:37:40 ---Ik heb van Herman Laporte gehoord dat het stekken van Daphne, ondanks de warme zomer, toch redelijk gelukt was!

--- Einde van citaat ---
Nu is Herman ook wel een -6( apart.

Rudi Berthels:
Een grootmeester in het kweken van Daphne en Rhododendron

Rudi Berthels:
Ja, mijn stekken van Daphne calcicola zijn weeral mislukt; In deze donkere dagen veel gelezen en volgens Robin White moet je die stekken in februari en gisteren was het een  zonnige dag en heb het maar weer eens geprobeerd. Ook enten van D. calcicola gebeurt in februari en als onderstam gebruikt hij D. tanguitica en D. laureola, D. laureola geeft de meeste slaagkansen. En nu afwachten.

Luc Gilgemyn:

--- Citaat van: Rudi Berthels op  6 februari 2021, 11:40:36 ---Ja, mijn stekken van Daphne calcicola zijn weeral mislukt; In deze donkere dagen veel gelezen en volgens Robin White moet je die stekken in februari en gisteren was het een  zonnige dag en heb het maar weer eens geprobeerd. Ook enten van D. calcicola gebeurt in februari en als onderstam gebruikt hij D. tanguitica en D. laureola, D. laureola geeft de meeste slaagkansen. En nu afwachten.

--- Einde van citaat ---

Succes Rudi !  Er blijft toch nog wat over van de moederplant hoop ik na al dat stekken...???  -2(

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie