Beelden van en activiteiten in en rond onze rotstuinen > Planten gezocht of aangeboden

zaden of stek van saponaria gezocht

(1/1)

Lily-Anne Vereecken:
Ik ben dit voorjaar verliefd geworden op saponaria ocymoides ( roze ) In Frankrijk  (Annecy  ) zag ik hem regelmatig bloeien in de bergen ,maar er stond nog geen zaad op .Deze plant wil ik heel graag in onze rotstuin ! Wie kan er me binnenkort wat zaad of een stek bezorgen ?
groetjes en bedankt !
Lily-Anne

Luc Gilgemyn:
Ook van mijn kant een hartelijk welkom op het forum Lily-Anne !  :)

De S. ocymoïdes staat momenteel in volle bloei bij mij - als je mij je adres bezorgt - verzamel ik wat zaad voor jou.  Hij zaait zich ieder jaar weer uitbundig uit, er zijn dus ook altijd jonge plantjes voor handen - mocht je naar onze najaarsbijéénkomst in Gent komen (altijd aan te raden uiteraard !!) dan kan ik die meebrengen.

Lily-Anne Vereecken:
Hartelijke dank Luc,
Je mag me zeker zaad opsturen en ik zal mijn adres doorgeven via de mail knop (als dat lukt ) want ik weet nog niet zo goed mijn weg op het forum .
Van de najaarsbijeenkomst ben ik nog niet op de hoogte - Ik veronderstel dat ik daar wel info van kan vinden op het forum tegen dat het zover is Gent is niet echt ver voor mij - ik woon in de omgeving van Sint-Niklaas -  ik ben dus van oost-vlaanderen.
Als het lukt  zal ik zeker proberen om te komen -
Heb je geen foto van je saponaria ocymoïdes in volle bloei of staat ze hier al ergens op het forum ?
groetjes
Lily-Anne

Luc Gilgemyn:
Oeps... vergeten te fotograferen Lily-Anne...  :-[

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie