Nieuws > Verenigingsnieuws - VLAAMSE ROTSPLANTEN VERENIGING

Verenigingsblad

(1/8) > >>

Ger van den Beuken:
Een compliment is zeker op zijn plaats bij het ontvangen van het verenigingsblad van de VRV.
Ziet er geweldig mooi uitgevoerd uit met interessante inhoud. Bravo!!!!

Kris De Raeymaeker:

--- Citaat van: Ger van den Beuken op 16 november 2010, 13:46:37 ---Een compliment is zeker op zijn plaats bij het ontvangen van het verenigingsblad van de VRV.
Ziet er geweldig mooi uitgevoerd uit met interessante inhoud. Bravo!!!!

--- Einde van citaat ---

Bedankt Ger ! Onze redacteur zal het graag horen ! Nu alle eer ook aan Frankie. Wij zijn idd. blij met de inhoud en de vernieuwingen. We hopen nu maar dat de artikels blijven komen en dat we deze inspanning kunnen volhouden. Maar Frankie gaat ons allicht niet met rust laten alvorens zijn blad gevuld is...
Persoonlijk hoop ik dat de kleurenfoto's toekomstig nog iets beter kunnen maar we zijn helemaal op de goede weg en het doet plezier dat het ook bij enkele doorwinterde leden niet onopgemerkt voorbij gaat.
Bij deze nogmaals een oproep aan alle potentiele schrijvers om onze redacteur niet in de kou te laten staan. Deze donkere en mistige dagen lijken me ideaal om de inkt rijkelijk te laten vloeien. 

Frankie Wulleman:
Merci Ger, we doen ons best. Wat zeg ik, het is onze betrachting om nog beter te doen. Het tijdschrift is zelfs in dit computertijdperk nog steeds één van de belangrijkste peilers van een vereniging, een medium zoals dit forum.

Frankie Wulleman:
Via deze topic zou ik nog eens de volgende bedenkingen/vragen willen lanceren.

Enkele leden hebben mij reeds gemeld dat er verschillende artikels in de maak zijn wat ik natuurlijk alleen maar kan toejuichen. Het betreft zowel oudstrijders als nieuwkomers die willen schrijven over nog niet eerder behandelde onderwerpen in ons tijdschrift. Dat belooft!
 
Wie zich ook geroepen voelt om zich ook aan een literaire ontplooiing te wagen, mag altijd zijn kans wagen, willen we de volgende editie van ons tijdschrift interessant houden. Het hoeft niet altijd een wetenschappelijk ondersteund hoogstandje te zijn, een ervaring uit de eigen tuin bijvoorbeeld kan al even boeiend zijn. Als ik zie hoeveel waardevolle informatie er al op dit forum geplaatst is moet dit eveneens kunnen voor ons clubblaadje. 

Bedankt op voorhand alleszins aan iedereen die wil meewerken.

Frankie Wulleman:
2018 was wederom een vruchtbaar jaar voor ons clubblad. Ik zag een grote diversiteit onder de artikels wat het plezant maakt om een tijdschrift te maken met veel variatie. Als redacteur kan ik hier alleen maar blij om zijn. Reisverhalen, plantbeschrijvingen, tuinervaringen, technische artikels, we hebben het allemaal gehad dit jaar! Dikke proficiat aan alle schrijvers die meegewerkt hebben.
Als ik toch een puntje van kritiek mag geven... . We beschikken weliswaar over een harde kern schrijvers, maar wel een kleine kern. Vrij klein zelfs. Wat mij betreft mogen er gerust nog wat mensen bijkomen, die regelmatig wat schrijven. Waar zitten toch al die fervente liefhebbers ??? Bedenk mensen, dat we ook in 2019 vier edities moeten vullen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie