Nieuws > Weetjes en nieuws bij onze noorderburen: de NRV

NRV ook op facebook

<< < (2/2)

Wim Boens:

--- Citaat van: Kees Jan van Zwienen op 25 maart 2013, 21:55:17 ---Over een paar minuten komt er een verwijzing naar de VRV facebookpagina op de NRV facebookpagina te staan. Maar hoe meer berichten er 'gedeeld' en 'leuk' gevonden worden hoe beter voor beide verenigingen ((12

--- Einde van citaat ---

Precies zoals je het zegt, Kees Jan. We hebben onze pagina nu iets meer dan een jaar en we hebben al 87 duimpjes (= vind-ik-leuk), hoe meer hoe beter, natuurlijk!  Heel fijn dat jullie ook een verwijzing naar onze pagina hebben toegevoegd!  ((12
Ik ben ook wel benieuwd naar jullie Twitter-experiment, dit is voor de doorsnee-medemens nog steeds niet zo vertrouwd....het is momenteel voor een groot percentage bevolkt door nogal jonge mensen!  ;)

Er zijn natuurlijk nog andere sociale media experimenten mogelijk, Google + (nog niet zo bekend, er zijn zelfs nog geen rotsplanten pagina's of rock garden pagina's of gewoon planten pagina's tout court op dat sociale medium, dus een onbekend gebied voor verenigingen, en er zit ook nog niet zoveel leven in die brouwerij). Pinterest is ook nog een mogelijkheid, wel heel leuk voor foto's!

Uiteindelijk wordt de sociale media voor meer en meer mensen een onderdeel van hun dagelijkse leven, dus we zullen er allemaal onze draai moeten leren op vinden!

Kees Jan van Zwienen:
Tja, we ontkomen niet aan social media als we als verenigingen met onze tijd mee willen én ook nieuwe doelgroepen willen bereiken. De NRV kan nog wel wat meer twittervolgers gebruiken!!!

Dus beste mensen, volg ons op https://twitter.com/NRVrotsplanten  ((14

Twitter is een ideale manier om snel nieuws te verspreiden naar veel mensen, maar dat werkt natuurlijk alleen als we méér volgers gaan krijgen.

Kees Jan van Zwienen:
Bovenaan de facebook pagina van de NRV kunnen leden en niet leden meedoen aan een poll over mogelijke activiteiten ihkv het 30 jarig jubileum van de NRV. Vind de pagina 'leuk', 'deel' eventueel het bericht en geef uw mening!!! Het werkt heel eenvoudig.

www.facebook.com/pages/Nederlandse-Rotsplantenvereniging/420456184717317?skip_nax_wizard=true

Kees Jan van Zwienen:
In een 'poll' op de NRV facebook pagina zijn enkele vragen gesteld over mogelijke activiteiten en ideeën t.b.v. het 30 jarig jubileum van de NRV. Nu is 30 jaar niet direct een officieel jubileum, maar wellicht wel een goed excuus om bijzondere activiteiten te organiseren.

Er hebben nog niet zoveel mensen meegedaan aan de poll, maar opvallend is dat een aantal mensen het interessant zou vinden als we het VRV bestuur eens voor zouden leggen of we dat jaar wellicht iets gezamenlijks kunnen doen. Wellicht best een goed idee, want samen is er wellicht meer mogelijk, dus mogelijk leggen we zo'n idee nog eens voor aan het VRV bestuur.

Maar voordat we de verschillende opties binnen het NRV bestuur bespreken en over dit soort ideeën na gaan denken, zou het natuurlijk mooi zijn als nog veel meer mensen hun mening aanvinken op onze facebookpagina. Ook niet NRV leden zijn van harte uitgenodigd hun mening te geven. Dat werkt heel eenvoudig door een vakje aan te vinken: http://www.facebook.com/pages/Nederlandse-Rotsplantenvereniging/420456184717317?skip_nax_wizard=true#

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie