Beelden van en activiteiten in en rond onze rotstuinen > Diversen

Trog gemaakt van gasbeton ( ytong)

<< < (10/10)

Jan Tholhuijsen:

--- Citaat van: Lily-Anne Vereecken op  2 oktober 2014, 22:46:10 ---Jan, ik heb je oude tuin eens bekeken : daar zou ik het hart van in zijn om zo een tuin achter te laten!
Maar ja, het leven gaat verder . Je kan nu met je opgedane ervaring en hier en daar wat tips van het forum, een tuin creëren die minstens even mooi zal zijn . 400m2 ! een hele uitdaging! Fijn dat we mee mogen kijken, hoe je nieuwe tuin een paradijs zal worden ( zonder moe te worden)

--- Einde van citaat ---

 ((4  Lily-Anne

Lily-Anne Vereecken:
Het is er eindelijk van gekomen om nog eens aan de slag te gaan, om nog eens een trog in gasbeton te maken ( het zijn er 2 geworden )
De eerste fase is klaar: de Yton plaatjes van 60 op 20cm zijn gekleefd met blokkenlijm en aan elkaar geschroefd, met lange vijzen ) voor alle zekerheid. Dit was het werk van mijn echtgenoot. De rest is voor heel binnenkort . Jullie horen er nog van .

Lily-Anne Vereecken:
Dit is de trog die ik aan het begin van dit onderwerp (2013 ) maakte uit gasbeton .
Hij begint er echt heel oud uit te zien.

Luc Gilgemyn:

--- Citaat van: Lily-Anne Vereecken op  5 juni 2021, 16:42:35 ---Dit is de trog die ik aan het begin van dit onderwerp (2013 ) maakte uit gasbeton .
Hij begint er echt heel oud uit te zien.

--- Einde van citaat ---

De tijd staat niet stil Lily-Anne, hij ziet er prachtig uit (ook de beplanting  ((3 ) alsof hij uit de 19e eeuw stamt !  :o

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie