Beelden van en activiteiten in en rond onze rotstuinen > Tuinproblemen en hun oplossingen (?) Natuurfenomenen ea.

Regen!

<< < (8/9) > >>

Kris De Raeymaeker:
En als ik vandaag weer bekijk dan krijg ik er echt wel schrik van ..............dit is toch moeilijk nog normaal te noemen ?

Frankie Wulleman:
't Is inderdaad wel wat te zeggen...hopelijk krijgen we nog een droog najaar. Maar normaal is het zeker niet...

Lily-Anne Vereecken:

--- Citaat van: Wim Boens op 28 juli 2014, 19:29:25 ---
Enkel water deze keer, binnen langs de achterdeur maar gelukkig niet te ver en niet te hoog....als het eens ergens begint...  :(

--- Einde van citaat ---


Ze weten je toch wel goed wonen Wim ! Als het zo verder gaat, zal je  een muur rond je tuin moeten bouwen om het water buiten te houden. Als je op vakantie zou zijn en bij het terugkomen een nat huis vinden, dat zou helemaal niet te doen zijn . Nu kan je eventueel nog wat zaken omhoog zetten . Het is natuurlijk een schrale troost. Kan het stadsbestuur geen werken uitvoeren om zo'n problemen op te vangen?

Kris De Raeymaeker:
Erg dit te moeten lezen Wim ! Hopelijk gaat er wat gebeuren op termijn want anders wordt het wel tricky.

Hans Meulenbelt:

--- Citaat van: Kris De Raeymaeker op 26 augustus 2014, 21:29:10 ---En als ik vandaag weer bekijk dan krijg ik er echt wel schrik van ..............dit is toch moeilijk nog normaal te noemen ?

--- Einde van citaat ---

Wat is tegenwoordig nog normaal Kris? Ik vrees dat we er aan zullen moeten wennen dat ook onze zomers erg nat zijn. De zomer van 2014 zal ongetwijfeld in de top 10 eindigen (sinds de metingen zijn begonnen). In de top 3 staan trouwens ook allemaal recente jaren !!! Hoezo is er geen klimaat verandering??? Zeker toeval ???

Het verbaasd me elke keer weer hoeveel alpine planten deze weersomstandigheden goed kunnen verdragen. Deze zomer heb ik heel wat planten verloren, maar er zijn ook een heel stel planten die er beter uitzien dan ooit tevoren!!! C'est la vie.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie