Algemeen > Boeken en publicaties over onze hobby: oud en nieuw

artikel, The International Rockgardener

<< < (2/14) > >>

Gerrit Eijkelenboom:
Dank u heren.

Het is toch niet zo vreemd dat daar de natuur uitbundig is. De herfst loopt door tot in december, met vaak tweede bloei van sommige soorten en de lent begint al in februari, zeker als het geregend heeft, wat niet zo vaak voorkomt.

Wij ontdekken ieder jaar weer nieuwe soorten in hetzelfde gebied. Bijv die prachtige Teucrium in het report. En ik weet nu ook van een website, die zeer behulpzaam is, van Santiago Torregrosso. Hij heeft ons de weg gewezen naar nieuwe endemische soorten Teucrium op een berg in de buurt, waar wij nog nooit geweest zijn. Dat zijn toch weer spannend.

 http://www.apatita.com/herbario/Cruciferae/Moricandia_arvensis.html

Ga naar de banner en klik op"Nombre cientifico" Glij naar de T en klik op Teucrium

Jan Tholhuijsen:
Nu Gerrit een topic heeft geopend over de IRG, kan ik van de gelegenheid gebruik maken om mijn aandeel hierin ook maar te plaatsen.http://www.srgc.org.uk/logs/logdir/2016Oct271477579167IRG82.pdfLuc Gilgemyn:

--- Citaat van: Jan Tholhuijsen op 29 oktober 2016, 10:02:29 ---Nu Gerrit een topic heeft geopend over de IRG, kan ik van de gelegenheid gebruik maken om mijn aandeel hierin ook maar te plaatsen.http://www.srgc.org.uk/logs/logdir/2016Oct271477579167IRG82.pdf

--- Einde van citaat ---

Knap hoor Jan !

Gert Hoek:
Op verzoek van Maggy Young heb ik een artikel geschreven over mijn tuin. Ze vroeg dat omdat ik gebruik heb gemaakt van 'moderne materialen' en omdat onderdelen van deze tuin toepasbaar zijn in kleinere tuinen.
 
http://www.srgc.org.uk/logs/logdir/2016Jul281469713982IRG79July.pdf


Luc Gilgemyn:
Gaan we zeker eens nalezen, Gert !

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie