Algemeen > Reizen, uitstappen en reisverhalen

VRV-wandelingen

(1/6) > >>

Danny De Raeymaeker:
 :) :) :) De wandelingen die door de VRV tot nu toe georganiseerd werden, vielen bij de meeste deelnemende personen blijkbaar erg in trek heb ik me laten vertellen.
Zelf heb ik nog maar aan 1 wandeling deelgenomen, welke me alleszins enorm beviel.
Dit lijkt me dus voldoende interessant om hiervoor een nieuwe topic op te starten binnen de rubriek "Algemeen" - "Reizen & Uitstappen".
Zoals beloofd in m'n bericht - reactie op het nieuwe logo - post ik wat sfeerbeelden van de wandeling van 02 mei vorig jaar.
In afwachting van wat de wandeling ons dit jaar zal brengen, kan je alvast genieten van wat leuke foto's van ongeveer een jaar geleden.
Ik moet toegeven dat de kwaliteit van m'n foto's niet zo schitterend is, maar het geeft jullie toch al een idee van wat jullie eventueel zoal kunnen verwachten op zo'n dag.
De plantengroei is uiteraard verschillend van gebied tot gebied.
Laat dit een uitnodiging zijn tot de wandeling van dit jaar die naar ik begrepen heb zou doorgaan eind mei.
De foto's zullen over 3 berichten gespreid worden.
En dat we met een mooi VRV-gezelschap waren (wat ook m'n broer Kris al aanhield) kunnen jullie op de eerste foto zien. :D :D :D

Danny De Raeymaeker:
Hier volgt dan een tweede reeks foto's

Danny De Raeymaeker:
En dan nu de derde ... wat ook de laatste reeks is.
 :o :o :oOei ... Is het al zo laat ?  ... Hoogtijd om te gaan slapen ! Amaai, Amaai.   :-[ :-[ :-[
Maar met al deze beelden ben ik ervan overtuigd dat jullie zeker lekker zullen wegdromen van al het mooie dat de natuur ons te bieden heeft, ja ook in België !  ;) ;) ;)

Frankie Wulleman:
Dat de natuuruitstappen goed gesmaakt worden dat is zeker, Danny. Vergezeld van een ervaren gids werden we getrakteerd op tal van planten waarvan ik zelfs het vermoeden niet had dat deze in België groeien. Ook ik heb wat fotootjes gemaakt verleden jaar en kon het niet laten deze ook te posten toen ik die van jouw zag. De eerste is een Veronica prostrata ssp. scheezeri die wel een indruk op mij heeft gemaakt. De tweede is een zeldzame Globularia bisnagarica 'alba', jawel een kogelbloem op Belgische bodem, een witte dan nog wel. De derde foto is een Orchis mascula, één van onze vroegstbloeiende orchideeën.

Frankie Wulleman:
En toen vonden we nog dit: Orchis purpurea, een statige orchidee van weergaloze schoonheid, weelderig bloeiend in deze ruige natuur.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie