Planten > Houtige gewassen, coniferen, seizoensbeelden

Overige houtige gewassen

<< < (139/185) > >>

Luc Gilgemyn:

--- Citaat van: Theo Stronks op 26 maart 2022, 12:43:14 ---Lithodora zahnii,helaas niet zo compact,maar toch met talrijke bloemen.

--- Einde van citaat ---

Lithodora zahnii staat hier ook in bloei, Theo, na zo'n 10 jaar een forse plant en tot voor 2 jaar bleef hij mooi gesloten, helaas werd hij toen in het midden van de plant beschadigd door werklui die hier een nieuw pad aanlegden... vandaar de opening (2e foto)

Luc Gilgemyn:
Rhododendron racemosum 'City of Liverpool' is al een heel oude plant (50 cm hoog) en is al een keertje tot tegen de grond teruggesnoeid, intussen ziet hij er opnieuw zo uit.  Hij heeft een heel eigen groeiwijze.

Rudi Berthels:
Camelia japonica Gloire de Versailles staat dit jaar volop in bloei

Herman Mylemans:
Op « Reactie #668 Gepost op: 15 februari 2022 staat de aanvang van mijn project Cornussen border. Vandaag alles nog eens gaan gieten. De cornussen doen het goed, ondanks de hitte. De 3 bomen (Cornus mas) hebben maar kleine bladeren maar volgend jaar zullen die wel normaal zijn, dan zijn er voldoende wortels ontwikkeld. De verschillende kleuren van bladeren geven al een mooi kleur verloop. Nu afwachten wat het in de herfst en de winter wordt.

Herman Mylemans:
Cornussen border met de namen op de foto. Het opschuiven is van links naar rechts.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie