Algemeen > Reizen, uitstappen en reisverhalen

Meren van Covadonga, Asturië

(1/2) > >>

Jeroen van Berkom:
Een korte foto-impressie van een bliksembezoek aan de Lagos de Covadonga, behorend tot het nationaal park Picos de Europa. We hadden een dagtrip met een touristenbus waar helaas een kleine 45 minuten beschikbaar waren bij deze meren. Nét genoeg om wat te botaniseren!

Danny Bonnez:

--- Citaat van: Jeroen van Berkom op  9 april 2023, 12:20:49 ---Een korte foto-impressie van een bliksembezoek aan de Lagos de Covadonga, behorend tot het nationaal park Picos de Europa. We hadden een dagtrip met een touristenbus waar helaas een kleine 45 minuten beschikbaar waren bij deze meren. Nét genoeg om wat te botaniseren!

--- Einde van citaat ---

Knappe natuurbeelden Jeroen ! Dat moet wel even echt genieten zijn .......
Wanneer was je er juist en op welke hoogte ligt deze plaats ?

Jeroen van Berkom:
Excuses Danny, ik had je vraag volledig gemist. Wij waren begin april daar en de meren van Covadonga liggen op ca. 1143 meter hoogte. Desondanks doet de omgeving veel alpiener aan.

Frankie Wulleman:
Ik had deze ook nog niet gezien, Jeroen. Mooie beelden. Prachtig die groepjes narcissen. Niet direct een idee welke soort het zou kunnen zijn.

Luc Scheldeman:

--- Citaat van: Frankie Wulleman op 15 augustus 2023, 21:34:19 ---Ik had deze ook nog niet gezien, Jeroen. Mooie beelden. Prachtig die groepjes narcissen. Niet direct een idee welke soort het zou kunnen zijn.

--- Einde van citaat ---
Mijn idee is Narcissus bulbocodium subsp. citrinus

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie