Auteur Topic: Droomplanten op Vordenstein - 04/09/2011  (gelezen 1201 keer)

Luc Gilgemyn

  • Algemene moderator
  • Superposter
  • *****
  • Berichten: 16733
  • Geslacht: Man
    • Vlaamse Rotsplanten Vereniging
Droomplanten op Vordenstein - 04/09/2011
« Gepost op: 23 augustus 2011, 14:46:38 »
Droomplanten op Vordenstein - 4 september 2011

Op zondag 4 september kan de enthousiaste tuinliefhebber op de jaarlijkse plantenbeurs in de Oranjerietuin Vordenstein te Schoten uitgebreid kiezen uit een uitgelezen aanbod van bijzondere, zeldzame of gewoon goede tuinplanten.
Gespecialiseerde kwekers bieden immers het beste uit hun collecties aan en geven uitgebreid informatie aan het publiek.
De planten die u nu koopt hebben de beste kansen om snel aan te slaan in de tuin en in de volgende jaren uw tuin op te vrolijken op en klaar te stomen voor een schitterend bloeiende herfstfinale.
U zult versteld staan van het uitgebreide assortiment want er is de laatste jaren veel fraais bijgekomen tuinorchideeën, asters, echinacea, tricyrtis, nieuwe siergrassen en uiteraard heeft ook de dahlia en de clematis een vaste plaats verworven in het aangeboden herfstassortiment.
Geniet die dag eveneens van de vele bloeiende dahlia's in de tuin en de vurige planten van de jaarlijkse tentoonstelling op Vordenstein
In de oranjerie of op het terras kunt u met een drankje en een hapje nagenieten van deze hopelijk mooie dag.
Droomplanten op Vordenstein op zondag 4 september 2011 van 10 tot 17 uur in de Oranjerietuin Vordenstein te Schoten (Parking Kopstraat)
Inkom 3 euro
Leden tuinpunt gratis.
Honden zijn in het domein niet toegelaten.
Bereikbaarheid Vordenstein
Vordenstein is goed bereikbaar ondanks de wegwerkzaamheden, volg de Bredabaan richting Merksem, Antwerpen, de Carrefour voorbij rijden tot aan de lichten van de Ringlaan (links kerk Sint Joseph) ,daar naar links sorteren en Winkelstap oprijden tot aan de volgende lichten ( kapel- Deuzelt) naar links richting Schoten
(N 115). De baan volgen tot de 4de verkeerslichten en naar links de Vordensteinstraat inrijden, bij verbodsteken uitgezonderd plaatselijk verkeer dient u verder te rijden.
Voor de werken rechts indraaien (Kopstraat) en 100 m verder ingang Parking Vordenstein (bestemming)
Harelbeke-West-Vlaanderen