Auteur Topic: Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's  (gelezen 18436 keer)

AdminWim

  • Forumbeheerder
  • Nieuweling
  • *****
  • Berichten: 16
    • Vlaamse Rotsplanten Vereniging
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #15 Gepost op: 21 november 2012, 08:17:47 »
Zo te zien krijgen de meeste posters nog steeds foutmeldingen bij het plaatsen van foto's!

Kunnen jullie de foutmelding die jullie krijgen hier als antwoord plakken?

Danny De Raeymaeker

  • Rotsplantfanaat
  • Senior poster
  • ****
  • Berichten: 793
  • Geslacht: Man
  • Grote bewondering voor kleine plantjes
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #16 Gepost op: 21 november 2012, 13:20:20 »
Zo te zien krijgen de meeste posters nog steeds foutmeldingen bij het plaatsen van foto's!

Kunnen jullie de foutmelding die jullie krijgen hier als antwoord plakken?

Wim,
Ik heb zojuist een bericht met foto's geplaatst in de rubriek Galanthus 2012/2013.
Mijn bericht is blijkbaar toch doorgestuurd ondanks ik de volgende melding kreeg.

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.



--------------------------------------------------------------------------------

Web Server at vrvforum.be
Danny De Raeymaeker uit Terhagen, provincie Antwerpen

Wim Boens

  • Rotsplantfanaat
  • Superposter
  • ******
  • Berichten: 8872
  • Geslacht: Man
    • Vlaamse Rotsplanten Vereniging
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #17 Gepost op: 21 november 2012, 14:48:55 »
Wim,
Ik heb zojuist een bericht met foto's geplaatst in de rubriek Galanthus 2012/2013.
Mijn bericht is blijkbaar toch doorgestuurd ondanks ik de volgende melding kreeg.

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.



--------------------------------------------------------------------------------

Web Server at vrvforum.be

Dank je, Danny. Zo loopt het meestal. Maar zo te horen krijgen verschillende mensen ook andere foutmeldingen!!

Wim van Kruijsbergen

  • Junior
  • **
  • Berichten: 142
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #18 Gepost op: 21 november 2012, 19:27:59 »
Ook ik kreeg het vanavond niet voor elkaar om 4 foto's te plaatsen. Ik kreeg hetzelfde bericht. Er kwam maar één foto doorheen.

Johan Keulemans

  • Superposter
  • ******
  • Berichten: 3875
  • Geslacht: Man
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #19 Gepost op: 21 november 2012, 21:24:39 »
Bij het aanmelden kreeg ik eerst een wit scherm en daarna heb ik dan maar op F5 gedrukt.
En kreeg dan deze melding

Er is een fout opgetreden !

Sessie-check fout. Probeer het nog een keer.
Er zijn mensen die veel praten maar weinig zeggen en er zijn mensen die weinig praten maar veel zeggen.

The Host of the Seraphim (DCD)

Wim Boens

  • Rotsplantfanaat
  • Superposter
  • ******
  • Berichten: 8872
  • Geslacht: Man
    • Vlaamse Rotsplanten Vereniging
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #20 Gepost op: 22 november 2012, 08:30:59 »
Dank je, Wim en Johan.


Gerrit Eijkelenboom

  • Rotsplantfanaat
  • Superposter
  • ******
  • Berichten: 5218
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #21 Gepost op: 26 november 2012, 19:36:31 »
Weer een foutmelding, helaas Wim. Toch geplaatst in Epimedium.

AdminWim

  • Forumbeheerder
  • Nieuweling
  • *****
  • Berichten: 16
    • Vlaamse Rotsplanten Vereniging
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #22 Gepost op: 30 november 2012, 10:32:30 »
Ik krijg hier geen foutmeldingen meer bij het posten van foto's. Momenteel vind ik ook niet echt het probleem, het wordt niet gelogd in ons foutenlogbestand.
Als jullie nog foutmeldingen ontvangen, laat het me dan weten!

Gerard Verweij

  • Rotsplantfanaat 2
  • Superposter
  • ******
  • Berichten: 2865
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #23 Gepost op: 30 november 2012, 11:55:05 »
Ik krijg hier geen foutmeldingen meer bij het posten van foto's. Momenteel vind ik ook niet echt het probleem, het wordt niet gelogd in ons foutenlogbestand.
Als jullie nog foutmeldingen ontvangen, laat het me dan weten!
Het psten van foto's duurt bij mij erg lang, maar gebeurt wel.
Krijg daarna een wit scherm met " Internal Error".

AdminWim

  • Forumbeheerder
  • Nieuweling
  • *****
  • Berichten: 16
    • Vlaamse Rotsplanten Vereniging
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #24 Gepost op: 30 november 2012, 14:53:42 »
Ik krijg hier geen foutmeldingen meer bij het posten van foto's. Momenteel vind ik ook niet echt het probleem, het wordt niet gelogd in ons foutenlogbestand.
Als jullie nog foutmeldingen ontvangen, laat het me dan weten!
Het psten van foto's duurt bij mij erg lang, maar gebeurt wel.
Krijg daarna een wit scherm met " Internal Error".

Dat is dus nog steeds dezelfde fout, het vervelende is dat ik deze hier niet kan reproduceren...ik blijf zoeken!

Danny Bonnez

  • Rotsplantfanaat
  • Superposter
  • ******
  • Berichten: 7437
  • Geslacht: Man
  • Bulbs & Alpines
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #25 Gepost op: 30 november 2012, 17:50:25 »
Ik krijg hier geen foutmeldingen meer bij het posten van foto's. Momenteel vind ik ook niet echt het probleem, het wordt niet gelogd in ons foutenlogbestand.
Als jullie nog foutmeldingen ontvangen, laat het me dan weten!
Het psten van foto's duurt bij mij erg lang, maar gebeurt wel.
Krijg daarna een wit scherm met " Internal Error".

Zo net bij mij hetzelfde probleem
Ieper , West-Vlaanderen

Kris De Raeymaeker

  • Rotsplantfanaat
  • Superposter
  • ******
  • Berichten: 12695
  • Geslacht: Man
  • erevoorzitter VRV met rotsvast geloof in bergflora
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #26 Gepost op: 13 december 2012, 23:02:38 »
Ik heb de indruk dat het weer wat beter gaat ? Nog niet helemaal foutloos maar alleszins niet zo slecht als voorheen ...
Nog iemand die ervaring ?
"zelfs de waarheid is zeer vaak maar perceptie "
"de kleinste planten maakten reeds de grootste vrienden "

Danny De Raeymaeker

  • Rotsplantfanaat
  • Senior poster
  • ****
  • Berichten: 793
  • Geslacht: Man
  • Grote bewondering voor kleine plantjes
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #27 Gepost op: 13 december 2012, 23:08:07 »
Ik heb de indruk dat het weer wat beter gaat ? Nog niet helemaal foutloos maar alleszins niet zo slecht als voorheen ...
Nog iemand die ervaring ?

Als je enkel teksten post, gaat het volgens mij heel goed momenteel.
Ik heb echter de vorige dagen geen foto's gepost dus hiervan kan ik niet meepraten.
Danny De Raeymaeker uit Terhagen, provincie Antwerpen

Gerard Verweij

  • Rotsplantfanaat 2
  • Superposter
  • ******
  • Berichten: 2865
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #28 Gepost op: 14 december 2012, 07:34:35 »
Ik heb de indruk dat het weer wat beter gaat ? Nog niet helemaal foutloos maar alleszins niet zo slecht als voorheen ...
Nog iemand die ervaring ?

Als je enkel teksten post, gaat het volgens mij heel goed momenteel.
Ik heb echter de vorige dagen geen foto's gepost dus hiervan kan ik niet meepraten.
Klopt, gaat zonder foto's veel sneller en met foto's nog steeds scherm "Internal Error".

Wim Boens

  • Rotsplantfanaat
  • Superposter
  • ******
  • Berichten: 8872
  • Geslacht: Man
    • Vlaamse Rotsplanten Vereniging
Re:Traagwerkend forum en foutmelding bij posten foto's
« Reactie #29 Gepost op: 14 december 2012, 08:23:11 »
Hmmm, zo te horen, zijn er nog steeds problemen bij het posten met foto's... --13....we blijven zoeken!